Temporada 2020-2021

L’estat d’alarma per la COVID-19, i la prolongació de les mesures de distanciament social van fer que es paralitzaren les activitats dirigides/musculació al pavelló al mes de març.

Amb la voluntat de reprendre la pràctica esportiva, començarem la musculació el dia 9 de setembre i les classes diriguides el dia 22 de setembre (si continuem amb la nova normalitat).

L’activitat és reprendrà amb els grups i usuaris que van pagar el mes de març. El mes de setembre serà la compensació del mes de març i tornarem a cobrar les taxes mensuals o trimestrals al mes d’octubre.

Les persones que no estiguen interessades a continuar al pavelló, caldrà que ens avisen per deixar lliures les places per a altres usuaris, i podran sol·licitar, a partir de setembre, la devolució de la taxa dels serveis no prestats.

Procediment de devolucio:

Descarregar i emplenar la instància i la fitxa de tercers.

La fitxa de tercers haurà d’estar segellada per l’entitat bancària.

La sol·licitud de devolució pot presentar-se:

  • Telemàticament (amb signatura o certificat digital).
  • Presencialment sol·licitant cita prèvia al telèfon 960 919 138.

Important:

  • El Pavelló Cobert està certificat per la Universitat Politècnica de València, Càtedra de l’Esport, com a instal·lació segura, i disposa d’un protocol d’accés del que us informarem detalladament.
  • No s’admetran nous usuaris, fins a gener del 2021.
  • Estem treballant per millorar la sala de musculació. Abans que finalitze l’any està previst canviar els aparells de musculació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *